Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of carbohydrate quantity and quality on glycemic control in patients with type 2 diabetes

dc.contributor.advisorΜπαργιώτα, Αλεξάνδραel
dc.creatorΠαπαζιάκα, Γεωργία-Μαρίαel
dc.date.accessioned2021-12-07T21:06:46Z
dc.date.available2021-12-07T21:06:46Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23864
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57548
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13971
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔιαβήτης -- Διαιτολογικές απόψειςel
dc.subject.otherΥδατάνθρακεςel
dc.subject.otherΣακχαρώδης διαβήτης τύπου 2el
dc.titleΕπίδραση της ποσότητας και της ποιότητας υδατανθράκων στον γλυκαιμικό έλεγχο ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2el
dc.titleEffect of carbohydrate quantity and quality on glycemic control in patients with type 2 diabetesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International