Show simple item record

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚαραΐσκου, Μαρία Ι.el
dc.date.accessioned2021-07-16T11:47:18Z
dc.date.available2021-07-16T11:47:18Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23003
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56672
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΤσιπούραel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση της επίδρασης του πλήρους λιπαρών και απολιπασμένου αλεύρου του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση ολόκληρου του σώματος της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΝεοφύτου, Νικόλαος Χ.el
dc.contributor.committeeMemberΡούμπος, Χρίστοςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International