dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Καραΐσκου, Μαρία Ι. | el |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T11:47:18Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T11:47:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23003 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56672 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Τσιπούρα | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Συγκριτική αξιολόγηση της επίδρασης του πλήρους λιπαρών και απολιπασμένου αλεύρου του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση ολόκληρου του σώματος της τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Νεοφύτου, Νικόλαος Χ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Ρούμπος, Χρίστος | el |