Afficher la notice abrégée

Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation

dc.contributor.advisorΜόσιαλος, Δημήτρηςel
dc.creatorΤραγάκη, Βενετίαel
dc.date.accessioned2021-07-16T11:44:09Z
dc.date.available2021-07-16T11:44:09Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23161
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56611
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13032
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜικροοργανισμοίel
dc.subject.otherΜελισσοκομικά προϊόνταel
dc.subject.otherΑλληλουχία επόμενης γενιάςel
dc.titleΜελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμουel
dc.titleStudy of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturationen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑμούτζιας, Γρηγόριοςel
dc.contributor.committeeMemberΔημητρίου, Τηλέμαχοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International