Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου
Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation
dc.contributor.advisor | Μόσιαλος, Δημήτρης | el |
dc.creator | Τραγάκη, Βενετία | el |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T11:44:09Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T11:44:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23161 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56611 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13032 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μικροοργανισμοί | el |
dc.subject.other | Μελισσοκομικά προϊόντα | el |
dc.subject.other | Αλληλουχία επόμενης γενιάς | el |
dc.title | Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου | el |
dc.title | Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Αμούτζιας, Γρηγόριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Δημητρίου, Τηλέμαχος | el |