Ο ρόλος του αμύλου αραβόσιτου στην παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένη
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/56070/14789.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Νατσοπούλου, ΕλένηΌνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2015Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.