Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΙωάννου, Τρυφωνίαel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:20Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:20Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14233
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56058
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒαμβάκι -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherΣπόροιel
dc.titleΑξιολόγηση βλαστικής ικανότητας σπόρου βαμβακιού προερχόμενου από σπόρο εμπορικών ποικιλιών με διαφορετικά επίπεδα ευρωστίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International