Ποικιλομορφία και χαρακτηριστικά της μικροβιακής χλωρίδας στο βόειο κρέας ξηρής ωρίμανσης
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/55720/22617.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χατζή, ΒασιλικήΌνομα μέλους επιτροπής
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Σολωμάκος, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.