Μέθοδοι μηχανικής μάθησης και νευρωνικών δικτύων για ανίχνευση ποιότητας τροφίμων
Machine learning and neural networks methods for food quality detection
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπατζογιάννη, Αθηνά Ι.Όνομα μέλους επιτροπής
Τσουκαλάς, Ελευθέριος
Μπαργιώτας, Δημήτριος
Όνομα Επιβλέποντος
Τσομπανοπούλου, Παναγιώτα
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.