Mostra i principali dati dell'item
Επίδραση των υπερήχων στην πήξη μιγμάτων ζελατίνης με άμυλο πατάτας
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Κουρουνιώτου, Ευαγγελία | el |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T09:18:32Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T09:18:32Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 21058 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53700 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Άμυλο | el |
dc.subject.other | Τεχνολογία Τροφίμων | el |
dc.title | Επίδραση των υπερήχων στην πήξη μιγμάτων ζελατίνης με άμυλο πατάτας | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βέλλιος, Ευάγγελος | el |
dc.contributor.committeeMember | Πετρόπουλος, Σπυρίδων | el |