Εμφάνιση απλής εγγραφής

Inactivation of Escherichia coli O157 during heat treatment of gilthead sea bream (Sparus aurata)

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜαβίδου, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2020-08-10T08:50:03Z
dc.date.available2020-08-10T08:50:03Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21273
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53542
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherEscherichia colien
dc.titleΑδρανοποίηση Escherichia coli O157 κατά την θερμική επεξεργασία τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.titleInactivation of Escherichia coli O157 during heat treatment of gilthead sea bream (Sparus aurata)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚορμάς, Κωνσταντίνοςel
dc.contributor.committeeMemberΠαρλαπάνη, Φωτεινήel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International