Zur Kurzanzeige

Does calpain genetic polymorphism correlate with freshness in european sea bass (D. labrax)?

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΝικολούδης, Ιωάννης Κ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:49Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21246
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53515
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυμορφισμός γονιδίου -- Μελέτηel
dc.subject.otherΠρωτεολυτικά ένζυμαel
dc.subject.otherΤελεόστεοι -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherEuropean seabassen
dc.titleΣχετίζονται οι γενετικοί πολυμορφισμοί των καλπαϊνών με την φρεσκότητα στο λαβράκι (D. labrax);el
dc.titleDoes calpain genetic polymorphism correlate with freshness in european sea bass (D. labrax)?en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.contributor.committeeMemberΣαραφίδου, Θεολογίαel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International