Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΑργυροκαστρίτης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:50Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:50Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20995
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53381
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑιθέρια έλαια -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.titleAντιμικροβιακή δράση αιθερίου ελαίου κριτάμου (Crithmum maritinum) έναντι τροφιμογενών παθογόνωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒαφείδης, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΚορμάς, Κωνσταντίνος Αρ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International