Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚαζοπίδη, Ευγενίαel
dc.creatorΚυπραίου, Χαρίκλειαel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:22Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:22Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20686
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53365
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleH επίδραση της αντικατάστασης του ιχθυαλεύρου από άλευρο υποπροϊόντων χοίρου στην ανάπτυξη και αξιοποίηση της τροφής της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜεντέ, Έλεναel
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International