Η επίδραση του αλεύρου χοίρων ως αντικατάστατο του ιχθυάλευρου στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας (Sparus aurata)
dc.contributor.advisor | Ψιλοβίκος, Άρης | el |
dc.creator | Τσιχλής, Ηλίας | el |
dc.date.accessioned | 2020-08-10T07:53:20Z | |
dc.date.available | 2020-08-10T07:53:20Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 20676 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53357 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Η επίδραση του αλεύρου χοίρων ως αντικατάστατο του ιχθυάλευρου στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |