Show simple item record

dc.contributor.advisorΨιλοβίκος, Άρηςel
dc.creatorΤσιχλής, Ηλίαςel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:53:20Z
dc.date.available2020-08-10T07:53:20Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other20676
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53357
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΗ επίδραση του αλεύρου χοίρων ως αντικατάστατο του ιχθυάλευρου στη θρεπτική σύσταση της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International