Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.creatorΤσακίρη, Άνναel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:08Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19493
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51927
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαλλιέργειες -- Θρέψηel
dc.titleΕπίδραση της εφαρμογής ενεργών μικροοργανισμών στην ανάπτυξη, απόδοση και θρέψη κηπευτικών ειδώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International