Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΡαμαντάνης, Σπυρίδωνel
dc.creatorΝάτση, Αμαλία Δ.el
dc.date.accessioned2020-03-06T13:17:54Z
dc.date.available2020-03-06T13:17:54Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19942
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51400
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7304
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Πρότυπαel
dc.subject.otherΔίκαιο και νομοθεσία τροφίμωνel
dc.subject.otherΑνάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP)el
dc.subject.otherΤροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Πρότυπαel
dc.subject.otherISO 22000 (Πρότυπο)el
dc.subject.otherCodex Alimentariusel
dc.titleΣύγκριση των κυριότερων προτύπων που πραγματεύονται την ασφάλεια των τροφίμων με τις γενικές αρχές της υγιεινής των τροφίμων του Codex Alimentarius και τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 852/2004el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσάκνης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International