Zur Kurzanzeige

Bioactivity assessment of natural products as antiglycaemic agents

dc.contributor.advisorΣκαμνάκη, Βασιλική el
dc.creatorΑσημακόπουλος, Δημήτριος Α.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:04:34Z
dc.date.available2020-02-24T13:04:34Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19909
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51059
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6963
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈνζυμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΦωσφορυλάση του γλυκογόνουel
dc.subject.otherΓλυκογόνο -- Μεταβολισμόςel
dc.subject.otherΔιαβήτηςel
dc.titleΕκτίμηση βιοδραστικότητας φυσικών πρϊόντων ως αντιγλυκαιμικών παραγόντωνel
dc.titleBioactivity assessment of natural products as antiglycaemic agentsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International