Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚοϊτσάνου, Ευσταθίαel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:14Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:14Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19082
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50662
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.titleΜικροβιολογική ποιότητα και εμπορικός χρόνος ζωής μαριναρισμένων με οξικό οξύ φιλέτων λαβρακιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International