Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚοϊτσάνου, Ευσταθίαel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:14Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:14Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19082
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50662
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.titleΜικροβιολογική ποιότητα και εμπορικός χρόνος ζωής μαριναρισμένων με οξικό οξύ φιλέτων λαβρακιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International