Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.creatorΣκουφογιάννη, Γεωργίαel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:04Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:04Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19069
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50594
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4972
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Γενετικήel
dc.titleΑπόκριση γενετικού υλικού σόγιας (Glycine max. (L) Merr.) σε αβιοτικούς παράγοντες καταπόνησηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International