Mostrar el registro sencillo del ítem

Molecular analysis of antioxidant biomarkers in rats tissues consuming pure whey protein

dc.contributor.advisorΧαρουτουνιάν, Σέρκοςel
dc.creatorΠαπαποστόλου, Απόστολος-Πορφύριοςel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:49Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:49Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18903
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50499
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5433
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΜοριακή ανάλυση αντιοξειδωτικών βιοδεικτών σε ιστούς επιμύων που κατανάλωσαν καθαρή πρωτεΐνη τυρογάλακτοςel
dc.titleMolecular analysis of antioxidant biomarkers in rats tissues consuming pure whey proteinen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International