Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΓάτος, Γεώργιος-Θεόφιλος Κ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:28Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17535
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50261
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4169
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαρίδες -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΤροφή -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΔεκάποδα (καρκινοειδή)el
dc.titleΜικροβιακή αύξηση και ποιότητα γαρίδων (Penaeus kerathurus) κατά τη συντήρηση σε ψύξηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International