dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Γάτος, Γεώργιος-Θεόφιλος Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:28Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:28Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17535 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50261 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4169 | |
dc.description | Σημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο. | el |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γαρίδες -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Δεκάποδα (καρκινοειδή) | el |
dc.title | Μικροβιακή αύξηση και ποιότητα γαρίδων (Penaeus kerathurus) κατά τη συντήρηση σε ψύξη | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |