Μελέτη της απόκρισης γευστικών υποδοχέων του δάκου της ελιάς, Bactrocera oleae, στην ολευρωπαΐνη
Study of Bactrocera oleae gustatory receptors response to oleuropein
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/49448/17406.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αναστασίου, Ελένη-ΜαρίαΌνομα Επιβλέποντος
Ματθιόπουλος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.