Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννης,el
dc.creatorΠαπασταθόπουλος, Παναγιώτης.el
dc.date.accessioned2018-07-25T09:05:33Z
dc.date.available2018-07-25T09:05:33Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17701
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49014
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.titleΠοιοτικές αλλαγές και εμπορικός χρόνος ζωής φιλέτων τσιπούρας (sparus aurata) μαριναρισμένων με κιτρικό οξύ συντηρούμενων σε συσκευασία κενού υπό ψύξηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International