Ποιοτικές αλλαγές και εμπορικός χρόνος ζωής φιλέτων τσιπούρας (sparus aurata) μαριναρισμένων με κιτρικό οξύ συντηρούμενων σε συσκευασία κενού υπό ψύξη
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Παπασταθόπουλος, Παναγιώτης.Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης,
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.