Η αύξηση των ολικών αζωτούχων ουσιών στο σιτάρι και η επίδραση της μεταβολής στη χρήση του ως πρώτη ύλη ζωοτροφών
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βεριώνη, Ειρήνη - ΣτυλιανήΌνομα Επιβλέποντος
Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.