Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς στομάχου και σπλήνα, κοτόπουλων κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση πόσιμου νερού με πολυφαινολικό εκχύλισμα από απόβλητα ελαιοτριβείου
Assessment of oxidative stress markers in stomach and spleen tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste waters
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ντόντος, ΑλέξανδροςΌνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.