Zur Kurzanzeige

Vinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica)

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΚακάβας, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΠλώτας, Νικόλαος-Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:32Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:32Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16801
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47612
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΞύδι -- Παλαίωσηel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΠαλαίωση ξυδιών σε διαφορετικά είδη ξύλου για την παραγωγή νέου προϊόντος: ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της ελληνικής δρυόςel
dc.titleVinegar ageing in different woods species for the production of a new product : designation of the quality characteristics of the Macedonian oak (Quercus Macedonica)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International