Mostra i principali dati dell'item

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (brain-spleen-liver) after administration of feed with whey protein

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚουκουμής, Βασίλειοςel
dc.date.accessioned2017-12-11T15:08:40Z
dc.date.available2017-12-11T15:08:40Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16972
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47261
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (εγκέφαλος-σπλήνας-ήπαρ) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πρωτεΐνη τυρογάλακτος (whey)el
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (brain-spleen-liver) after administration of feed with whey proteinen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International