Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (brain-spleen-liver) after administration of feed with whey protein

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚουκουμής, Βασίλειοςel
dc.date.accessioned2017-12-11T15:08:40Z
dc.date.available2017-12-11T15:08:40Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16972
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47261
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (εγκέφαλος-σπλήνας-ήπαρ) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πρωτεΐνη τυρογάλακτος (whey)el
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (brain-spleen-liver) after administration of feed with whey proteinen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International