Afficher la notice abrégée

Assessment of oxidative stress markers in tissues (liver-spleen) from sheeps consumed feed with olive mill wastewaters

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣάββα, Σαλώμηel
dc.date.accessioned2017-10-19T07:37:50Z
dc.date.available2017-10-19T07:37:50Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15289
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47086
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστους (ήπαρ και σπλήνα) από νεαρά πρόβατα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής εμπλουτισμένης με υγρά απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in tissues (liver-spleen) from sheeps consumed feed with olive mill wastewatersen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International