Η επίδραση της κατανάλωσης κορινθιακής σταφίδας σε δείκτες οξειδωτικού στρες κατά την παρατεταμένη άσκηση
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46740/15948.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σελεμέκου, ΜαρίαΌνομα Επιβλέποντος
Τζιαμούρτας, Αθανάσιος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.