Ανάπτυξη μικτού σκευάσματος πολυφαινόλης ελιάς και μελέτη της επίδρασης του στην ανάσχεση της οξειδωτικής LDL χοληστερόλης
Development of a compound mixture of olive polyphenol and the study of supressing the acidative properties of LDL cholesterol
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46734/16686.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λαζαρίδου, Μαρία Λ.Όνομα Επιβλέποντος
Πετρωτός, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.