Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΛαιμοδέτης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:08Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:08Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other15758
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46298
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάριαel
dc.titleΔείκτες κατανάλωσης και αφομοίωσης τροφής του Cornu aspersum maximum για την αξιολόγηση εμπορικών σιτηρεσίωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International