Mostra i principali dati dell'item

Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the storage of blue crab Callinectes sapidus at 10°C

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΑναγνωστόπουλος, Δημήτριος Α.el
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:06Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:06Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other15742
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46285
dc.language.isoelen
dc.language.isoenen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαρκινοειδή,Συντήρησηel
dc.titleΕμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση του καβουριού Callinectes sapidus στους 10°Cel
dc.titleShelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the storage of blue crab Callinectes sapidus at 10°Cen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International