Show simple item record

Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the storage of blue crab Callinectes sapidus at 10°C

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΑναγνωστόπουλος, Δημήτριος Α.el
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:06Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:06Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other15742
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46285
dc.language.isoelen
dc.language.isoenen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαρκινοειδή,Συντήρησηel
dc.titleΕμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση του καβουριού Callinectes sapidus στους 10°Cel
dc.titleShelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the storage of blue crab Callinectes sapidus at 10°Cen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International