Zur Kurzanzeige

Study on antioxidant activity of polyphenolic extracts from grape stems in endothelial cells

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣπανίδης, Υπάτιοςel
dc.date.accessioned2017-03-01T12:51:31Z
dc.date.available2017-03-01T12:51:31Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14126
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46076
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5399
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΣταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΚυτταρομετρία ροήςel
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων από βόστρυχους αμπέλου σε ενδοθηλιακά κύτταραel
dc.titleStudy on antioxidant activity of polyphenolic extracts from grape stems in endothelial cellsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International