Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΛάσχος, Ευάγγελος Α.el
dc.date.accessioned2017-03-01T12:51:30Z
dc.date.available2017-03-01T12:51:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other13905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46072
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4089
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherYersinia enterocolliticaen
dc.titleΗ παρουσία της yersinia enterocollitica σε τρόφιμα ζωικής προέλευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International