dc.contributor.advisor | Μόσιαλος, Δημήτρης | el |
dc.creator | Παπαευαγγέλου, Φωτεινή | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-30T10:03:45Z | |
dc.date.available | 2016-09-30T10:03:45Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.other | 9904 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/44972 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5576 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΜΕΛΙ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ | el |
dc.subject.other | ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | el |
dc.title | Μικροβιακή ποιότητα ελληνικών τύπων μελιού: πόσο ασφαλή είναι | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |