Αγορά και εστίαση: γαστρονομία και τοπική κουλτούρα
Market and feasting: gastronomy and local culture
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/44590/13254.pdf.jpg?sequence=9&isAllowed=y)
Supervisor name
Παπαδόπουλος, Λόης
Ψυχούλης, Αλέξανδρος
Date
2014Language
el
Sujet
Description
Σημείωση: η ηλεκτρονική έκδοση για λόγους διαχείρισης μεγέθους έχει διασπαστεί σε πάνω από ένα τόμους/αρχεία. Παρακαλούμε, κατεβάστε πρώτα όλα τα αρχεία, διατηρώντας τα στην ίδια τοποθεσία, και αποσυμπιέστε μόνο το αρχείο με την κατάληξη .zip
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.