Zur Kurzanzeige

Assessment of oxidative stress markers in chicken tissues treated with polyphenolic additives

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜπάρδα, Χριστίναel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.available2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13155
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44567
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΖΩΑ -- ΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΘΕΣΗel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς από κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση ζωοτροφής με πολυφαινολικά πρόσθεταel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in chicken tissues treated with polyphenolic additivesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International