Cambiar navegación
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
español
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Cambiar navegación
Ver ítem
DSpace Principal
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Ver ítem
DSpace Principal
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Εφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύων
Application of HACCP in fish canning procedures
Ver/
8588.pdf (1.340Mb)
Autor
Καρανάσιος, Χρήστος
Supervisor name
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Fecha
2010
Language
el
Materia
ΨΑΡΙΑ -- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΨΑΡΙΑ , ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ -- ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Access
free
Mostrar el registro completo del ítem
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/44240
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6600
Colecciones
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΚ)
[98]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder
Registro
Help Contact
Deposition
About
Help
Contacto
Choose Language
Todo DSpace
English
Ελληνικά