Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΜεντέ, Έλεναel
dc.creatorΠαβέλη, Αγγελικήel
dc.date.accessioned2016-08-23T11:18:02Z
dc.date.available2016-08-23T11:18:02Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.other3726
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43748
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6261
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑel
dc.titleΔιατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International