Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜεντέ, Έλεναel
dc.creatorΠαβέλη, Αγγελικήel
dc.date.accessioned2016-08-23T11:18:02Z
dc.date.available2016-08-23T11:18:02Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.other3726
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43748
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6261
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑel
dc.titleΔιατροφική αξία της τσιπούρας (Sparus aurata L.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International