Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΤζιαστούδη, Αγγελικήel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:15Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:15Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12753
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43244
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5305
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΤΕΒΙΑel
dc.subject.otherΣΟΚΟΛΑΤΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.subject.otherSTEVIA REBAUDIANAen
dc.titleΣτέβια και παρασκευή προϊόντων σοκολάταςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International