Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of oxidative stress markers in pig tissues (pancreas - stomach - liver) in ablactation period treated with polyphenolic additives

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΚρούεζας, Αλέξανδροςel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:07Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:07Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12762
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43206
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΖΩΑ -- ΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΘΕΣΗel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (πάγκρεας - στόμαχος - ηπαρ) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πολυφαινολικά πρόσθεταel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in pig tissues (pancreas - stomach - liver) in ablactation period treated with polyphenolic additivesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International