dc.contributor.advisor | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ | el |
dc.creator | Ραπτοπούλου, Χρηστίνα | el |
dc.date.accessioned | 2016-07-06T10:57:35Z | |
dc.date.available | 2016-07-06T10:57:35Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.other | 13497 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43055 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5290 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΦΥΤΑ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗ | el |
dc.subject.other | ΦΥΤΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗ | el |
dc.subject.other | ΣΟΓΙΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗ | el |
dc.subject.other | ΣΠΟΡΟΙ -- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | el |
dc.title | Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |