Επίδραση πολυφαινολικού εκχυλίσματος από στέμφυλα στην έκφραση και δράση αντιοξειδωτικών ενζύμων σε μυϊκά και επιθηλιακά κύτταρα
Effect polyphenolic extracts from grapes in the expression and action of antioxidant enzymes in muscle and epithelial cells
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χουσμεκερίδου, ΑναστασίαΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.