Afficher la notice abrégée

Assessment of various plant extracts for potential hypoglycaemic effect

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΚυριάκης, Ευθύμιοςel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:19Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:19Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12503
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42673
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΑξιολόγηση φυτικών εκχυλισμάτων ως προς την πιθανή τους υπογλυκαιμική δράσηel
dc.titleAssessment of various plant extracts for potential hypoglycaemic effecten
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International