Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12779
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42664
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5371
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ -- ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣ -- ΘΕΡΑΠΕΙΑel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης επεξεργασίας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων φυτικών προϊόντων με βιοχημικές διαδικασίαςel
dc.titleAssessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International